Waarom Kim aanbeveelt Facebook te deactiveren

Zo nu en dan verschijnt er een nieuwsverhaal dat vrijwel iedereen raakt. Misschien heeft het geen invloed op sommige mensen op een directe manier, maar zeker op zijn minst indirect.

Als het gaat om Facebook, dat wereldwijd meer dan 2 miljard gebruikers heeft, zal alles met betrekking tot de sociale mediasite waarschijnlijk een verschil maken in je leven. Zoals bijvoorbeeld tegenwoordig omdat ze onder vuur liggen voor wat er tussen hen en Cambridge Analytica is gebeurd.

Kortom, Cambridge Analytica wordt ervan beschuldigd gegevens van Facebook-gebruikers te hebben gestolen via een online quiz, gegevens die ze vervolgens hebben gebruikt om politieke campagnes te ondersteunen. Die openbaring, samen met het idee van de site die wordt gebruikt om informatie te ontginnen, kan voldoende zijn om sommigen te laten heroverwegen of ze er daadwerkelijk op willen staan.



Als Facebook je de heebie-jeebies geeft, overweeg dan deze optie

Met al deze onzekerheid rondom Facebook en de algemene griezel die de site lijkt uit te stralen, vraag je je misschien af ​​of het tijd is om op de uitwerpknop te drukken en verder te gaan vanaf de site. Als dat zo is, ben je niet alleen.



Kim heeft zelfs de beslissing genomen om haar account te deactiveren, een stap die zij u ook adviseert.

Nu moet u weten dat er een verschil is tussen het deactiveren van uw account en het volledig annuleren. Als u beslist dat enige waarde die Facebook aan uw leven brengt niet langer de nadelen waard is, kan totale annulering voor u zijn.

Maar als je je op dit moment misselijk voelt over Facebook, maar niet zeker weet of je het voor altijd uit je leven wilt verwijderen, is deactiveren je beste keuze.

Hoe deactiveer ik mijn Facebook?

Blij dat je vroeg. Het is eigenlijk vrij simpel. Volg gewoon deze stappen:



1. Log in op uw Facebook-account. In de rechterbovenhoek van het startscherm bevindt zich een naar beneden gerichte driehoek.

2. Klik op de driehoek. Dat opent een vervolgkeuzemenu met een paar verschillende opties. U wilt op 'Instellingen' klikken.

3. Dat opent een nieuwe pagina met meer plaatsen om te klikken. Onder aan de lijst staat een optie om uw account te deactiveren. Beweeg over dat vak en klik.

4. Met die klik wordt het vak vergroot, zodat er ruimte is voor tekst waarin wordt uitgelegd wat het deactiveren van uw account wel en niet zal doen. Als u op dit punt nog steeds wilt doorgaan, klikt u op de blauwe tekst met de tekst 'Uw account deactiveren'.


netflix te veel gebruikers



5. Van daaruit zal Facebook u vragen uw wachtwoord in te voeren. Het is logisch - ze willen ervoor zorgen dat u de enige bent die uw account kan deactiveren.

6. Nadat je je wachtwoord hebt ingevoerd, geeft Facebook je nog een kans om van gedachten te veranderen. Het zal zelfs proberen een schuldgevoel op je te leggen, een willekeurige groep mensen uitkiezen en zeggen dat ze je zullen missen als je gaat. Als je je kunt verzetten, vraagt ​​het je naar je redenen om te vertrekken. In dit geval wilt u op 'Anders' klikken voordat u verder uitlegt in de daarvoor bestemde ruimte. Een eenvoudig antwoord zou zijn om te zeggen dat je 'een pauze nodig hebt'.

Proficiat! Je Facebook is gedeactiveerd. Dat betekent niet dat je er natuurlijk niet naar kunt terugkeren, maar voorlopig bestaat je profiel niet meer. Terwijl u dit doet, wilt u er ook voor zorgen dat u zich afmeldt voor het ontvangen van toekomstige e-mails van Facebook.

Ze gaan tenslotte niet zo goed uit elkaar en zullen doen wat ze kunnen om je terug te krijgen.

Als je ooit een Facebook-quiz hebt gedaan, moet je dit lezen

Amajor kiezersprofileringsbedrijf is verwikkeld in een enorm schandelijk schandaal. Ze worden ervan beschuldigd een quiz op Facebook te gebruiken om je profiel en de profielen van je vrienden te verzamelen. Klik hier om te leren hoe ze het deden.